Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Sándor vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
Google
hozzárendelt
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Üdvözlöm, Sándor vagyok.Jelenleg informatikusként dolgozom, már 5 éve, supportos munkakörben. Tevékenységi köreim: számítógép és laptopok karbantartása, telepítése, tisztítása, vírusirtás, adatmentés, kisebb hálózatos feladatok elvégzése stb.További tapasztalataim közt szerepel, hogy karosszéria lakatosként dolgoztam. Itt több mind 8 éves tapasztalatot szereztem, ezzel eléggé megnőtt a problémamegoldó képességem. Munkáim közt szerepelt: Törött, korrodált autók javítása, alkatrészbeszerzés, autóüveg beszerelés, fényezés előkészítés stb.Igényes vagyok a munkámra. Igyekszem a mai világban, már sajnos elhanyagolt, jó minőségű munkát adni ki a kezemből.

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (1)
Autós futár
Építkezés és felújítás
Építkezés és felújítás (2)
Bútorszerelés, bútorfelújítás, Hegesztő munkák
Virtuális asszisztens
Virtuális asszisztens (3)
Internetes kutatás, adatgyűjtés, Irodai munka (Excel, Word stb.), Prezentáció készítése
Számítógép szerviz
Számítógép szerviz (7)
Számítógépek, laptopok javítása, Windows, Linux telepítése, Vírus eltávolítása, Internetbeállítás, Wi-Fi, Alkatrészek javítása, cseréje, Adatmentés, Szkennerek, nyomtatók üzembe helyezése, szervizelése
Autó- és motorszerviz
Autó- és motorszerviz (4)
Autókarbantartás, Karosszériajavítás, Аutóüvegezés, Autókozmetika

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Autókarbantartás megbízást Szigetszentmiklós városában? Itt van, mondjuk Sándor.

Ő egy szakember, aki Szigetszentmiklós és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Autókarbantartás terén. Sándor egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Sándor ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Autókarbantartás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Reviews
Értékelések akkor jelennek meg, amikor a Felhasználó létrehoz vagy elvégez egy feladatot

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu