Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Márk Bendes vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Vállalkozásunk fő profilja az arculat, grafika, reklámanyag tervezés, szociális média menedzsment és digitális marketing, személyes és üzleti célokra egyaránt.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Autókarbantartás megbízást Fertőendréd városában? Itt van, mondjuk Márk Bendes.

Ő egy szakember, aki Fertőendréd és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Autókarbantartás terén. Márk Bendes egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Márk Bendes ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Autókarbantartás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 3
Udvariasság: 3
Pontosság: 3
Hozzáállás: 3

Márk a feladatot időben végezte el, de nem elég jól. Nem akart módosítani a szövegben. Ha ezzel a szakemberrel tervezi a munkát, akkor a lehető legpontosabban határozza meg a feladatot, mivel ellenkező esetben egyedül kell majd az utómunkát elvégezni.

Értékelés átlaga: 3
Udvariasság: 3
Pontosság: 3
Hozzáállás: 3
2019 december 28

Hasonló szakemberek

© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu