Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Dániel vagyok!

Azonosításra alkalmas okmány
nem ellenőrzött
E-mail
ellenőrzött
Telefon
ellenőrzött
A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

ÜdvözlömDániel vagyok,10éve futárkodom Budapesten és belföldön.Vállalom,hogy bármilyen méretü csomagját azonnal kiszállítom Budapesten vagy belföldön bárhova.Kiscsomag vagy levél szállítására Budapesten ,egy 125köbcentis robogót használok,tehát gyors vagyok.Nagyobb méretű csomagját egy Opel Vivaroval szállitjuk.Van lehetősèg személyszállításra is.Minden vizsgával rendelkezem(páv2,taxis vizsga) és egy 10éves full extrás Skoda Superbb-el dolgozom,vajbőr belső,klíma,ülésfűtés.Rendszeres fuvarokat is vállalok,gyerek szállítása iskolába,idősebb korosztály szállítása kórházba,vagy akár csak munkahelyre történő napi szintű beutazás is megoldható.Akár 8személy szállítása is kivitelezhető,az Opel Vivaro 9személyes,szintén légkondis.Ezen kívül autó ,motor vagy robogó szervizelését vagy azonnali mentését vállalom.Szervizelésre a kisebb dolgokat vállalnám gyorsan,mint például olaj csere,fék csere és az ezekhez hasonló kisebb gyorsabb munkák.Alkatrészeket olcsóbban tudjuk biztosítani.Egyéni vállalkozó vagyok.Köszönöm a figyelmet,remélem tudok majd Önnek segíteni.Tisztelettel: P. Dániel e.v

A következő kategóriákban vállal feladatot

Futárszolgálat
Futárszolgálat (8)
Motoros futár, Vásárlás, szállítás, Expressz futár, Élelmiszer-kiszállítás, Ételrendelés, Éjjel-nappali futárszolgálat, Sofőrszolgálat, Csomagküldés (egyéb csomagkézbesítés)
Autó- és motorszerviz
Autó- és motorszerviz (7)
Autókarbantartás, Motor, sebességváltó diagnosztikája és javítása, Karosszériajavítás, Autókozmetika, Motorok és robogók szervizelése, Kerékpárjavítás, Egyéb

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Autókarbantartás megbízást Budapest városában? Itt van, mondjuk Dániel.

Ő egy szakember, aki Budapest és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Autókarbantartás terén. Dániel egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Dániel ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Autókarbantartás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
Veronika

Veronika K.

2020 július 22

AJánlom mindenkinek akinek bútor szállításra, vagy költöztetésre van szüksége!!!

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 július 22

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu