Minden szakember

Építkezés és felújítás

  1. Töltse ki a jelentkezési lapot
  2. Kapjon ajánlatokat és árakat a szakemberektől
  3. Válassza ki az Önnek megfelelő mestert az árak és vélemények függvényében
Minden szakember

Üdvözlöm, Zsuzsanna vagyok!

A szolgáltatások használatához kattintson a gombra

Bemutatkozás

Takarítás terén több éves tapasztalattal rendelkezem és amikor szükséges biztosítom a tisztító szereket. Ezen felül van tapasztalatom ruhajavítás és mindenfele varrásra illetve különböző szöveg írásban és átírásban. Weboldal írásban és szerkesztésben illetve angol vagy orosz fordításban kezdő vagyok.

Megrendelő vagy? Gyorsan és kockázatmentesen egy szakemberre lenne szükséged, aki elvégez például egy szakszerű Autókarbantartás megbízást Tatárszentgyörgy városában? Itt van, mondjuk Zsuzsanna .

Ő egy szakember, aki Tatárszentgyörgy és környékén dolgozik és nagy gyakorlata van Autókarbantartás terén. Zsuzsanna egyike azoknak, akik jelentkeztek a megbízásodra, ami úgy történt, hogy leírtad mi a teendő, a feladat kartonjában összefoglaltad a munka részleteit, megadtad a szükséges határidőket, helyszíneket, költségkeretet és egyéb szükséges információkat, majd mindezt közzétetted.

Ezután csak hátradőltél és vártad a jelentkezőket. Ekkora futott be Zsuzsanna ajánlata! Qjob-os profilján 5 csillagos értékelést láthattál, korábbi megrendelői csak pozitív visszajelzéseket hagytak róla. Ezek alapján meggyőződhettél arról, hogy több ügyfele is elégedett volt az általa nyújtott Autókarbantartás szolgáltatással. Bizakodhatsz, nagy eséllyel Te is elégedett leszel!

Ezután, csak annyi a dolgod, hogy egyeztess a szakemberrel, véglegesítsd a kiválasztását, a munka elvégzése után ellenőrizd azt, rendezzétek az anyagiakat, és végül Te is hagyj egy visszajelzést a szakember profilján. Egyszerű, ugye? Így működik a Qjob.hu – a szakemberkereső.

Értékelés

Értékelés átlaga: 3.7
Udvariasság: 4
Pontosság: 3.5
Hozzáállás: 3.5

Tökéletes volt a végrehajtó! Eljött és minden szépen, gyorsan kitakarított. Köszönjük!

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 március 3
Marina

Marina K.

2020 január 29

a szakember nem fejezte be a feladatot

Értékelés átlaga: 3.7
Udvariasság: 5
Pontosság: 3
Hozzáállás: 3
2020 január 29
Barna

Barna A.

2020 május 5

Szuper volt!

Értékelés átlaga: 5
Udvariasság: 5
Pontosság: 5
Hozzáállás: 5
2020 május 5
Krisztián

Krisztián K.

2020 február 24

Zsuzsanna a megbeszéltek szerint érkezett és átvette a szórólapokat, amikor is megbeszéltük, hogy a feladat elvégzését követően felhív, hogy elmondja pontosan milyen utcákban helyezte el a szórólapokat, - ez teljes mértékben elmaradt, a hívásokra nem válaszolt és nem hívott vissza, a feladatvégzést így nem tudtuk leellenőrízni, nem tudhatjuk, hogy az megtörtént e egyáltalán.

Értékelés átlaga: 1
Udvariasság: 1
Pontosság: 1
Hozzáállás: 1
2020 február 24

Hasonló szakemberek

© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu