Injektor tisztítás Budapesten

Injektor tisztítás

Tapasztalt autószerelőt keresel? Válassz megbízható szerelőt közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szerelők felajánlják szolgáltatásaikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Injektor tisztítás
 • Injektor tisztítás Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Injektor tisztítás Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 366 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 91

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 366 profi várja megrendelésedet!

Ha sürgős injektor tisztítás szükséges Budapesten, a Qjob weboldalán megtalálod a legjobb szakembert erre a munkára. A Qjob.hu "Autójavítás" menüpontjában megtekintheted a képzett magánszerelők, valamint a kereskedelemben működő autójavító műhelyek profilját, amelyek teljes körű injektor tisztítási szolgáltatást kínálnak az ügyfeleknek. A Qjob szakember minősítési rendszere segít kiválasztani a legmegfelelőbb szerelőt, aki kész bármilyen összetettségű javítási munkára.

A Qjob Budapesti szerelői magas szakmai színvonalon és alacsony költséggel fogják elvégezni az injektor tisztítást.

A Qjob szerelőinek szolgáltatásai

A Qjob profi szerelői megtisztítják az eltömődött injektor szelepeket a benzin- és dízelmotorokban. Ilyen szolgáltatásokat gyakran igényelnek azok az autósok, akik autójukat rossz minőségű benzinnel vagy más üzemanyaggal tankolják meg. Az injektor tisztítása a következő módszerekkel történhet:

 • az injektorok átöblítése oldószerrel (speciális folyadék, amelyet az üzemanyag-rendszerbe öntünk). A módszer előnye, hogy nincs szükség az injektor eltávolítására.
 • injektor tisztítás ultrahanggal. Ez a módszer magában foglalja az injektor eltávolítását, de az ultrahangos tisztítás lehetővé teszi a munka magasabb minőségének elérését.
 • tisztítófolyadék öntése közvetlenül az üzemanyagtartályba (legkevésbé hatékony módszer)

Az injektorok tisztításának megkezdése előtt a Qjob szerelő diagnosztikát végez az autó motorján, azonosítja a meghibásodás okait, és ez alapján kiválasztja a legjobb munkamódszert. A fúvóka tisztításának módja az üzemanyag típusától (benzin vagy dízel), az autó márkájától (Audi, Skoda, Suzuki stb.) függ. Súlyos szennyeződés esetén a Qjob szaki valószínűleg ultrahangos tisztítást javasol az injektorok eltávolításával, mivel ez a leghatékonyabb módszer.

Az injektorokkal végzett munka befejezése után a Qjob szerelője tájékoztat az egyéb meghibásodásokról, ha az autó diagnosztikája során azonosította őket (ezek működési zavarok lehetnek a befecskendező elemek működésében, valamint általában a benzin- vagy dízelmotor mechanikai sérülései stb.). A vállalkozó felajánlja számodra, hogy végezz rendszeres karbantartást, ezáltal kiküszöbölve annak szükségességét, hogy az autót a szervizbe kelljen vinni.

Miért a Qjob szerelőire bízd az injektor tisztítást

A Qjob szakemberei készek arra, hogy házhoz vagy garázshoz menjenek, és a helyszínen megvizsgálják az injektort, így nem kell autó szervizbe menni. Ha az autószerelő rájön, hogy a Skoda, Suzuki vagy más autó befecskendező szelepeit nem lehet a helyszínen megjavítani, ő maga vezeti az autót a műhelybe, majd vissza is hozza. Ezenkívül a magán Qjob szerelőket a következő pozitív szempontok különböztetik meg:

 • nagy tapasztalat az injektor elemek és az injektor mechanikai sérülései terén
 • gyors munka, éjjel-nappal és hétvégén
 • magas színvonalú szolgáltatás alacsony árak mellett

Injektor tisztítás árak

A Qjob szerelők árai a legalacsonyabbak Budapesten. Mivel a Qjob.hu weboldalán nincsenek közvetítők, a Qjob szakik injektor tisztítási árai mindig alacsonyabb, mint a piaci átlag. Ugyanakkor a felajánlott szolgáltatás semmiképpen sem marad el a drága elit autókereskedéseknél. A Qjob szerelők munkájának ára objektív elemekből áll:

 • Injektorral való munka
 • alkatrészek vásárlása
 • éjjel végzett munka felár

A Qjob szakembereinek hála az injektor tisztítás Budapesten minőségien és gyorsan lesz elvégezve.

Több mint 366 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu