Horpadás javítás Budapesten

Horpadás javítás Budapesten, - Megbízható szakemberek listája, árösszehasonlító és visszajelzés - Qjob.hu

Tapasztalt autószerelőt keresel? Válassz megbízható szerelőt közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szerelők felajánlják szolgáltatásaikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Horpadás javítás Budapesten, - Megbízható szakemberek listája, árösszehasonlító és visszajelzés - Qjob.hu
 • Horpadás javítás Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Horpadás javítás Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 328 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 23

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 328 profi várja megrendelésedet!

A Qjob szakemberei által végzett festés nélküli horpadás javítás Budapesten lehetővé teszi az eredeti festékréteg teljes megőrzését. Ez a szolgáltatás, ellentétben a karosszéria szokásos kiegyenesítésével újrafestéssel, olcsó és gyorsan teljesíthető.

A „Paintless Dent Repair” technológia alkalmazása akkor lehetséges, ha a horpadás nem vezetett az alkatrészek festékének komoly károsodásához, forgácsok kialakulásához.

A Qjob-on való rendelés különlegességei

Ha érdekel a horpadás javítás anélkül, hogy károsodna a festés vagy újrafestésre lenne szükség, hozz létre egy feladatot a Qjob-on. 10-15 percet vesz igénybe egy Budapesti hivatásos szerelő megtalálása, az aktuális árak megismerése és megrendelés leadása.

A Qjob.hu egy olyan weboldal, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az autószerelőkkel és a karosszériajavító központok alkalmazottaival lépj kapcsolatba. A regisztrált szakembereknek egy speciális ellenőrzésen kell átesnie, ahhoz, hogy megerősíthessék a regisztrációs adataikat. Ha nehezen választasz szakit a Qjob.hu-n, akkor további információkat találhatsz a profiloldalakon:

 • igazi vélemények a Budapesti autó tulajdonosoktól
 • a horpadás javítás során készült fényképek
 • árlista tényleges értékkel
 • minősítés, az elvégzett feladatok száma

A Qjob előadók éjjel-nappal vállalnak horpadás javítást, beleértve az ünnepeket és a hétvégéket is. Jöjj el magad a karosszériajavító központba, vagy rendelj autószerelő szolgáltatást kiszállással a város bármely pontjába.

Mennyi ideig tart a horpadás javítás?

Az egyszerű horpadás javítást Budapesten a Qjob szerelői egy-két órán belül elvégzik. A javítás 30-50 percen belül befejeződik, ha a következő feltételek teljesülnek:

 • a horpadás nem mély, éles sarkok nélkül
 • az autót még nem javították vagy festették
 • a horpadás könnyen hozzáférhető, azaz nagy távolságban helyezkedik el a karosszéria, az ajtószélek és a csomagtartó szerkezeti elemeitől

Ha a sérülés nehezen elérhető helyen található, akkor a horpadás kiegyenesítése 2-3 órát vehet igénybe. A tető horpadás kihúzásához le kell vonni a fedőlapot, ezért több időbe telik - körülbelül négy órába.

A pontos feltételeket, költségeket és egyéb részleteket személyesen tárgyalhatod meg a kiválasztott Qjob szerelővel.

Horpadás javítás árak

A Qjob-nál nincsenek közvetítők, ezért a minőségi szolgáltatások ára minimális. A horpadások vákuumkihúzását a PDR technológia segítségével festés, szétszerelés, hegesztés, gitt és alapozás nélkül végzik, ami jelentősen csökkenti a javítások költségeit (kétszer olcsóbb, mint a hagyományos horpadás javítási módszerek).

Tölts fel egy feladatot a Qjob.hu-n, válassz szerelőt és vedd fel a kapcsolatot a pontos árak megismeréséhez. Az árakat olyan tényezők befolyásolják, mint:

 • a hiba helye (a Qjob szakik kiegyenesítik a széleket, a csomagtartótkat, motorháztetőket, tetőket, sárvédőket és ajtókat)
 • a sérült felület elérhetősége
 • a munka dátuma és határideje (hétvégén, ünnepnapon és éjszaka az ár magasabb)
 • további szolgáltatások nyújtásának szükségessége (a karcolások kijavítása, a festék kiválasztása, a lökhárítók javítása stb.)

A hibák önálló javítása, spórolás céljából rendszerint ellenkező eredményt ér el. A horpadás javítás legjobb módja újrafestés nélkül Budapesten, ha a Qjob.hu oldalán adsz fel megbízást.

Több mint 328 szaki várja megrendelésedet!
© 2021, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu