Alufelni fényezés Budapesten

Alufelni fényezés

Tapasztalt autószerelőt keresel? Válassz megbízható szerelőt közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szerelők felajánlják szolgáltatásaikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Alufelni fényezés
 • Alufelni fényezés Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Alufelni fényezés Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 366 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 27

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 366 profi várja megrendelésedet!

Ha olcsó alufelni fényezés szükséges Budapesten, vedd igénybe a Qjob weboldalán regisztrált professzionális autószerelők szolgáltatásait. Szükség esetén tapasztalt szakemberek minden nap készek alufelnit fényezni. Hogy megtudd, mennyibe kerül az acél autóalkatrészek fényezése, olvasd el az oldalon regisztrált szakemberek árlistáit.

Minőségi alufelni fényezés

A képzett szakemberek modern berendezéseket és kiváló minőségű fogyóeszközöket használnak, így pontosan és rövid idő alatt elvégzik a munkát. Annak érdekében, hogy az alufelniket ne kelljen sokáig újrafényezni, a tapasztalt autószerelő szakemberek porfestéket használnak vízalapú vegyületek helyett. Számos okból előnyös az autó kerekeit porfestékkel fényezni:

 • magas szintű bevonat állóság mechanikai igénybevételnek és környezeti hatásoknak
 • megfizethető költség
 • a munka gyorsasága

Ha olyan tapasztalt mesterembert szeretnél találni Budapesten, aki gyorsan és hatékonyan képes elvégezni az alufelni fényezést, tölts fel egy feladatot a Qjob.hu weboldalán és várd meg a szakik ajánlatait. Hasonlítsd össze a különböző ajánlatokat, és válaszd ki a legmegfelelőbb együttműködési lehetőséget.

Alufelni fényezés árak

A Qjob.hu Budapesti szakemberei alacsony szolgáltatási költséggel dolgoznak. A magán szakemberek alacsonyabb áron nyújtanak alufelni fényezési szolgáltatásokat, mint a nagy autószervizek - ellenőrizd az árakat a szakik személyes profiljában, hogy biztos lehess a választásodban.

Egy profi alufelni fényezés Budapesten olcsón megrendelhető a Qjob-on. A fényezés pontos ára a következő kritériumoktól függ:

 • az autóhoz tartozó felni típusa (öntött, kovácsolt, szegecselt)
 • festék típusa (por, akril, gumi)
 • színező elemek (egy vagy két színben)

Az alufelni fényezéshez a szakemberek króm, fényes és matt festéket használnak. A tapasztalt szakemberek megmondják, hogy milyen típusú festék a legjobb az autójához. A Qjob Budapesti szerelői olcsón és magas szakmai színvonalon dolgoznak.

Több mint 366 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu