Autó polírozás Budapesten

Autó polírozás

Tapasztalt autószerelőt keresel? Válassz megbízható szerelőt közvetítők nélkül, és takaríts meg akár 40%-ot a kiadásokból!

 1. Hozz létre feladatot
 2. A már jól bevált szerelők felajánlják szolgáltatásaikat
 3. Az ár és a visszajelzések alapján válaszd ki a legjobb szakembert
Autó polírozás
 • Autó polírozás Budapest a Qjob segítségével.
 • Honlapunk segít gyorsan megtalálni azt a tapasztalt szakembert, aki a kívánt szolgáltatást nyújtja számodra.
 • Autó polírozás Budapest – tegyél közzé egy feladatot és az ellenőrzött szakemberek felkínálják szolgáltatásaikat és árajánlatot tesznek.
Több mint 366 profi várja megrendelésedet!

Talált mesterek a kategóriában: 107

Hagyjon kérést most

És szerezze meg a legjobb ajánlatot megbízható kézművektől.

 • Hasonlítsa össze az árakat és válassza ki a legjobb feltételeket.
 • Csak az érdekelt szakemberek visszajelzése
 • Ne pazarolja az időt a kommunikációra
Több mint 366 profi várja megrendelésedet!

Ha kiváló minőségű autó polírozás szükséges Budapesten, rendeld meg egy tapasztalt szakember szolgáltatásait a Qjob.hu-n. A szakképzett szakember kiküszöböli a festék és a lakk felületének szépséghibáit speciális koptató és helyreállító paszták segítségével. Hogy megtudd, mennyibe kerül az autó polírozás, keresd meg az árlistákban a szakszolgáltatások költségeit.

Professzionális autó polírozás a Qjob.hu-n

Az autó karosszériájának polírozása meglehetősen nehéz munka, amely nemcsak tapasztalatot igényel a szaki részéről, hanem a szükséges eszközök és fogyóeszközök rendelkezésre állását is. A Qjob weboldalán gyorsan találsz egy szakembert, aki mindennel rendelkezik a kiváló minőségű autó polírozáshoz.

Egy tapasztalt szakember az autó karosszériájának professzionális polírozását végzi, figyelembe véve a kopás mértékét és a karcolások jelenlétét. Az autó használatának időtartamától függően egy képzett szakember személyre szabottan választja ki a megfelelő polírozószert:

 • új autóknál folyékony üveget vagy kerámiát használnak védőrétegként
 • a hat hónap és 2 év közötti futásidejű autók esetében a karosszéria lágy fényezését redukáló paszta és két réteg folyékony üveg vagy kerámia segítségével végzik
 • két évnél hosszabb élettartamú autóknál három pasztával, folyékony üveggel vagy védőkerámiával végzett polírozást alkalmaznak

A sérülések eltávolítása során egy védő és egy helyreállító kezelés alkalmaznak. Az autó polírozás típusát a szakember egyedileg választja meg. Ha egy tapasztalt szerelőhöz fordulsz, hogy polírozza ki az autó karosszériájának egyes elemeit (ajtók, motorháztető, tető), akkor 9 hónap és 1 év közötti garanciát kap a munkára.

Autó polírozás árak

A Qjob weboldalán regisztrált szakemberek által végzett autó polírozás alacsony áron érhető el. Az autó karosszéria polírozásának hozzávetőleges költségét a weboldal árlistájában és néhány előadó profiljában található meg.

A Budapesti autó polírozás pontos árát egyénileg számítják ki, és ez az alábbi feltételektől függ:

 • a felületi károsodás súlyossága
 • jármű gyártója és modellje
 • a polírozó vegyület típusa és költsége
 • a polírozási munka sürgőssége

Rendeld meg egy tapasztalt Budapesti szakember szolgáltatásait a Qjob weboldalán, és az autó polírozása olcsóbb lesz, mint a nagyobb autószervizeknél.

Hol érdemes megrendelni az autó polírozását?

A karosszéria gyors és hatékony polírozásának megrendeléséhez használd a Qjob-on regisztrált tapasztalt szakemberek szolgáltatásait. Általában a munka legfeljebb 1 napot vesz igénybe. A szakember a kár mértékének felmérése után meghatározza a pontos költséget és feltételeket.

Egy szakember szolgáltatásainak megrendeléséhez Budapesten és a közvetlen közelében:

 • hozz létre egy feladatot
 • várd meg a szerelők ajánlatait
 • válassz szakembert

Ha olyan képzett szakembert szeretnél találni, aki nagy tapasztalattal rendelkezik a fényezés és autó polírozás terén, olvasd el a korábban nyújtott szolgáltatások minőségével kapcsolatos értékeléseket és véleményeket. Ha akarod, jelen lehetsz a munka során, és megnézheted, hogy mely vegyületeket használják védőréteg létrehozására.

Az autó polírozás Budapesten a Qjob szerelőinek speciálisan felszerelt műhelyében történik modern felszerelések és minőségi anyagok felhasználásával.

Több mint 366 szaki várja megrendelésedet!
© 2022, Qjob (WebTech Group Kft.)
+36 (70) 212-46-06
info@qjob.hu